TORNA L’HIVERN 17.04.2021

Tot i haver passat la meitat del mes d’abril, avui hem hagut de recuperar l’equipatge d’hivern. Temperatures als voltant dels 10 graus i l’amenaça de pluja (finalment quatre gotes) han provocat que molts ferrerets hagin preferit quedar a casa.
Els ‘zumbaos’, en opinió de Carlos Zubía, ha sortit a estirar cames i amb un ull a la carretera i l’altre al cel, han intentat esquivar els niguls més espessos i arribar a casa eixuts. Poquets, això si.

ESTIRAR CAMES 11.04.2021

Les previsions (més que el temps real) han fet que aquest dissabte passat no hi hagi hagut ferrerets a la carretera. Per compensar, molts han aprofitat el teòric dia de descans, el diumenge, per sortir a estirar cames i evitar el rovell. Qui més ho deu haver notat (el rovell) ha estat en Toni Garcia, que ens ha donat l’alegria de tornar-lo a trobar a la carretera després de setmanes d’absència. Més que a la carretera, per ser rigorosos, hem de dir que la trobada ha estat al punt d’avituallament, la plaça de Llubí, on una bona representació ha fet aturada.

LA FOTO DEL MES DE MARÇ 2021

FELICIDÁ!, del company David Andrés Velasques, és la imatge guanyadora del Concurs Fotogràfic Març 2021, del Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca. Enhorabona!!!
I aquesta és breu però emotiva història de la fotografia guanyadora segons el seu autor:
”La idea con la foto era hacer los giros que se hace con la pareja que uno ama, mirándose a los ojos y fundidos en felicidad. Esto es lo que la bici produce en mi: Felicidá!”
4 d’abril de 2021

DISSABTE SANT 03.04.2021

Bé sigui perquè n’hi ha que han fet pont, estan de vacacions o a prop de Pasqua encara no havien fet les panades, el que és cert és que pocs ferrerets han mostrat avui la seva sortida.
Els més constants no han fallat, com tampoc les seves prioritats. Per exemple, la parella de sa Garriga-Son Sardina no ha perdonat el berenar però per compensar ha fet penitència fins a Porreres.

REBOST PLE DE QUILÒMETRES 27/03/2021

Dissabte passat va ploure i es veu que més d’un dels ferrerets que no sortiren han decidit aprofitar el dia d’avui per fer en un sol dia els quilòmetres de la setmana passada i d’aquesta. I això que el dia ha començat amb un fort vent de Tramuntana i fins i tot han caigut quatre gotes.

RETORNS 13/03/2021

Aquest dissabte ha estat dia de retorns. Per exemple, en Joan Sans ja ha aconseguit aplegar la bicicleta (si, la de “Vuelve, no he engordado tanto!!!”) i fer una volta...... Por Fin!
També ha estat el dia del retorn d’altres desapareguts, com n’Óscar i en Jorge, que després d’unes setmanes enfeinats han tornat a la ruta.

DESESCALADA CAPÍTOL 2/JA TENIM TERRASSES 06/03/2021

Si la setmana passada estàvem contents perquè la desescalada ens va permetre començar a sortir en grups de fins a 10, què podem dir de la sortida d’avui, en la que els restauradors ja poden despatxar a les terrasses. Alguns ferrerets ja ho han aprofitat per fer un cafè, altres per fer la cerveseta en acabar l’etapa i els de costums més arrelades fins i tot fer un bon berenar.

LA FOTO DEL MES DE FEBRER 2021

¡¡¡VUELVE, QUE NO HE ENGORDADO TANTO!!!, de Joan Sans, és la imatge guanyadora del Concurs Fotogràfic Febrer 2021, del Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca. Enhorabona!!!
I aquesta és la historia de la fotografia guanyadora segons el seu autor:

DESESCALADA CAPÍTOL 1/2021 27/02/2021

Després d’unes setmanes que s’han fet molt llargues amb moltes restriccions, des d’avui ja se pot sortir a fer esport a l’aire lliure en grups de fins a 10 persones. És la visualització del primer capítol de la desescalada de la tercera onada. Els ferrerets hem complit i tot i l’enyorança de poder sortir tots plegats, hem fet bonda i no hem traspassat els límits.

20/02/2021 VISITA A RIU

Una representació del Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca ha visitat avui al qui durant els darrers anys ha estat el nostre patrocinador, la cadena hotelera Riu. Ens ha acollit amb la seva simpatia habitual na Xisca Sitjar Puigserver, directora de l’hotel Riu Festival de la platja de Palma. Des del club desitjam que aquest malson de la covid-19 s’acabi prest per poder recuperar les nostres activitats habituals i perllongar la col·laboració amb Riu que tan profitosa ha estat des de 2014.

Páginas

Suscribirse a c.c. els ferrerets de Mallorca RSS RSS Feed