20/07/2019 II MARXA CICLOTURISTA SUZUKI-TECNICARS

Aquest dissabte ha estat molt especial per a tots els que integram la família del Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca. La celebració de la segona edició de la marxa cicloturista solidària que organitzam amb el suport de Tecnicars-Suzuki ens ha mobilitzat a pràcticament tots els socis. Uns ho hem pogut fer com més ens agrada, pedalant, però altres han deixat a un costat allò que més ens agrada, colcar en bicicleta, per fer feines imprescindibles i sense les quals no hauria estat possible aqueta diada. Són els que han hagut de menar el cotxe que obri la marxa, coordinar la seguretat, instal·lar els senyals amb la ruta, els motoristes que senyalitzen les cruïlles per evitar accidents, preparar i servir els avituallaments, conduïr els cotxes d’assistència i tantes altres feines que no es veuen durant la marxa però que són imprescindibles per a que tot surti bé.
Des del punt de vista Esportiu, uns 150 amics i companys hem pogut compartir una ruta de poc més de 70 km amb les condicions habituals de mitjans de juliol. Tanta sort que per pujar el coll d’Honor per arribar fins a Orient encara hi havia algunes ombres ben agraïdes. Ritmet alegre i arribada a Palma amb una velocitat mitjana aproximada de 24 km/h.
A l’arribada a les instal·lacions de Suzuki-Tecnicars, final de festa amb berenar generós i música per animar encara més el lliurament dels premis als participants amb més joves i més grans i al club amb més assistents, que enguany ha estat Mallorca en Bici, sempre participatius.
Aquesta festa no hagués estat possible sense la implicació de dos dels nostres socis, Antoni Canyelles i Jaume Nadal, que han fet possible el patrocini de la marxa per part de Suzuki-Tecnicars Mallorca, així com del grup empresarial que inclou Auxiliar de Aguas i Massanella. També volem fer una meció especial per a RIU, la companyia hotelera que des de fa uns anys patrocina el club i que s’ha tornat a implicar en aquesta segona marxa. Igualment, agraïr la col·laboració del Club del Subscriptor d’Última Hora, Canal 4, Gomila, Quely, ½ Milla i Power Japan, el concessionari oficial de motos Suzuki a Mallorca. Amb tots ells la marxa ha estat molt millor.
Per últim, agraïr la implicació de Sonrisa Médica en aquesta nova edición de la marxa. Amb les inscripcions dels cicloturistes participants i les aportacions solidàries de particulars i empreses hem pogut lliurar més de 2.800€ a aquesta ONG que procura i aconsegueix que les estades hospitalàries dels més petits siguin més bones de dur i que els hospitals públics de ca nostra s’omplin d’humor i il·lusió.
Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible i fins a l’any que ve!!!