07/03/2020 BREVET 200 DE MUNTANYA

La secció ‘masoquista’ dels ferrerets s’ha animat avui a fer 200 km, dels quals més de la meitat, recorrent la Serra de Tramunta de dalt cap a baix, és a dir, entrant per Pollença i sortint per Andratx, es Capdellà i el coll des Tords.
A part d’en Toni Cremades, que ha anat per feines, i na Jan, que ha retallat cap a Palma a partir del coll de sa Batalla perquè no està recuperada del darrer ensurt, els 7 ferrerets hem fet pinya des de l’inici i fins al final, amb la incorporació d’alguns convidats.
En el tram pla duien una mitjana de 29 però ha anat minvant a mesura que hem anat superant colls i muntanyes, per acabar els 203 km amb una mitjana de prop de 23 i més de 3.300 metres de desnivell.
Els temors a la previsió de vent s’han esvaït a partir del migdia i la ruta ha transcorregut tranquil·la i amb un ambient excepcional, fent pinya, equip i anant pràcticament tot el temps plegats, a excepció de les ‘pèrdues’ temporals d’en Jorge, que preferia veure els companys una mica des de la distància. La mescla de mallorquins, colombians i un uruguaià ha estat divertida i la veritat és que a part de patir, també hem rigut molt.