19/09/2020 ESPERITS LLIURES CAP A SENCELLES

En temps de la covid-19, i vius a no tornar a quedar confinats, en Joan Sans ens prepara cada setmana una sortida relativament curta, sense aturada per berenar, però amb prou al·licients per a estar entretinguts. Avui tocava una ruta pel Raiguer i es Pla i hem improvisat un tram lliure entre Inca i Sencelles, poc més de 7 km, que ens ha servit per comprovar que la majoria dels ferrerets estan en molt bon estat de forma. Des del primer moment, relleus i atacs a rompre, els de davant sense mirar darrera i els de darrera, amb les dents estretes, alens espessos i una bona suada. Resultat? Que en arribar a Sencelles, els que anaven davant s’han girat i..... Oh!!!! Sorpresa!!! Hi són tots!!! També és sorpresa (o no tant) que alguns companys que disputen el premi de la muntanya avui no hagin comparegut i és que darrerament només treuen el nas quan hi ha pujades. Es veu que entre tant d’esforç algun deu necessitar descansar o entrenar d’amagat....

Això d’anar aviadet ens ha agradat. La tornada cap a Palma per Biniali, Santa Maria i cap a Palamnyola ha estar rapideta i en arribar a Palma, després del tram lliure des de s’Esgleieta, ha estat una còpia calcada del primer paràgraf. Atacs i més atacas i en arribar a Son Espases, vista endarrera i, Oh!!! Segona Sorpresa!!! Hi tornam a ser tots!!!

En mirar el Garmin, la ‘prueba del algodón’ no enganya ningú. Més de 75 km a una mitjana superior als 28 km/hora, una xifra que segons en Carlos Zubía mai havia fet amb els Ferrerets. Per celebrar-ho, al Mallorcafè, una ronda de canyes ben fredes. Salut i fins a dissabte!!!