17/10/2020 FREDOLECS

Els dies ja s’han acurçat i a primera hora se nota que ja som a la tardor, però aquest dissabte bé que també ja podria ser l’hivern. Entre 5 i 6 graus marcaven alguns aparells a l’hora de sortir... així que no és d’estranyar que la majoria dels ferrerets hagin sortit amb mallots d’hivern, camals, manegots, paravents i fins i tot algun fredolec extrem fins i tot amb el culot llarg.

L’etapa ha estat de tràmit.... per segons qui. No hi ha hagut puntuació de la muntanya, però dels que lluiten per la challenge del club no falla ningú... En Biel Horrach segueix al capdavant però no pot badar perquè en Jefferson i en Tolo Cañellas estan a tir de pedra. També està més disputada que en els darrers anys la classificació que ningú vol guanyar... la dels parxes. En Jorge anava destacat però n’Óscar ja l’ha pillat i na Maite està a l’aguait.

En resum, una bona sortida per estirar cames, uns 80 km non stop amb quatre trams lliures pel Pla de Mallorca per animar un poc el dematí i desembossar una mica el colesterol.