14/11/2020 MANCOR DE LA VALL

Dissabte, aquest, amb alts i baixos emocionals. D’entrada, l’alegria de veure el retorn d’en David Saturio després de sis mesos d’ençà de la seva paternitat, i la d’en Joan Torres, que se recupera del seu mal d’esquena. Però res més sortir, a la carretera vella de Bunyola, l’avançament al nostre grup, per part d’un altre grup de ciclistes, en un tram de semi-corba i amb línia contínua, i amb un cotxe de front, ha provocat una situació de perill que ha provocat una caiguda múltiple. Sortosament, tot ha quedat en quatre escarrinxades i algun cop. A causa dels cops, en Manel ha hagut de tornar de cap a Palma acompanyat per en Miquel Soler que ha exercit de cap de files i d’àngel de la guarda (gràcies, Miquel). Finalment, radiografies OK i tot ha quedat en un ‘susto’.
Quant a la ruta, perfectament dissenyada pel mestre cartògraf Joan Sans, 78 km per es Raiguer i els peus de la Serra de Tramuntana. És a dir per Alaró, Lloseta, Selva i Mancor de la Vall, per fer el retorn per el camí més pla possible; això és per Inca, el camí vell de Muro, Santa Maria i Ciutat. Bona participació, amb l’assistència de 25 socis i 5 convidats que hem gaudit d’un dia de novembre que semblava de primavera.
A l’arribada, dispersió generalitzada i per als que han quedat a fer un refresc o una canya, dues alegries: la visita d’en Manel, que ens ha tranquil·litzat perquè no hi ha hagut cap conseqüència de la seva caiguda, i en Harold Sierra, que segueix fent punts per ser ferreret l’any que ve i s’ha enfilat a la cadira per recitar la poesia preceptiva per ingressar en el club.