TOTS CONTENTS 20/02/2021

Si una cosa tenen bones les restriccions sanitàries de la pandèmia entre els ferrerets és que en no haver de seguir una ruta prefixada, cadascun fa el que li ve de gust en funció de les condicions del dia. Avui per exemple, hi ha hagut rutes per a tots els gusts, aprofitant un dissabte de sol i temperatura de més de 20 graus.
Els que tenen objectius d’altura (això vol dir la classificació de la muntanya), ja comencen a inspeccionar el territori, i per territori volem dir el puig de Sant Salvador, Monti-sion o el Puig Major, tot i que encara som al mes de febrer. Altres amb prioritats més planeres es conformen en anar afegint quilòmetres a les sortides i n’hi ha que ja s’acosten o fins i tot superen etapes de 100 km; el camí vell de Muro, Sineu o arribar fins a la platja de Muro han estat algunes de les opcions més transitades.
A més, cada vegada són més els socis que s’animen a sortir. Avui hem pogut veure de bell nou en Víctor amb la grupeta dels inseparables Bordoy-Torres. També ha tornat en Joan Sans, fent esforços per no pujar a Santa Magdalena. I dels que no fallen casi mai, s’ha vist la quadrilla de sa Garriga jugant a posar banderilles, un mixt de team Mir amb la secció des Camp d’en Serralta i la colla marratxinera fent una visita de cortesia al patrocinador RIU...... Els ‘tonis’ també són dels que no fallen, però avui, a diferència d’altres dissabtes, han pensat a fer-se la foto.