RETORNS 13/03/2021

Aquest dissabte ha estat dia de retorns. Per exemple, en Joan Sans ja ha aconseguit aplegar la bicicleta (si, la de “Vuelve, no he engordado tanto!!!”) i fer una volta...... Por Fin!
També ha estat el dia del retorn d’altres desapareguts, com n’Óscar i en Jorge, que després d’unes setmanes enfeinats han tornat a la ruta.
Molts han estat els que han sortit tot sols... com en David Andrés, na Maite o en Joan Adrover.... Per a altres, el retorn ha significat repetir l’etapa del dissabte anterior, com és el cas d’en Sion que ha volgut tornar a pujar el coll de sa Batalla. N’hi ha que amb l’emoció d’aturar-se a berenar s’obliden de fer-se la foto, com els de la colla de Marratxí, una síndrome que també tenen els de la grupeta de Calvià....
I per retorns, el de les marxes cicloturistes. Després d’un any i dues setmanes, amb totes les mesures de seguretat i sanitat dictades (això vol dir declaració responsable d’estar net de covid-19 i dur mascaretes fins el moment de la sortida i just després de passar per meta), avui s’ha celebrat una nova marxa, la de Llevant, amb sortida a Son Servera per fer 104 km i acabar a Cala Bona. 150 participants i entre ells dos ferrerets, na Bàrbara i en Miquel.