REBOST PLE DE QUILÒMETRES 27/03/2021

Dissabte passat va ploure i es veu que més d’un dels ferrerets que no sortiren han decidit aprofitar el dia d’avui per fer en un sol dia els quilòmetres de la setmana passada i d’aquesta. I això que el dia ha començat amb un fort vent de Tramuntana i fins i tot han caigut quatre gotes.
El duo dinàmico integrat per en Carlos Zubía i en Xisco no han tengut cap altra idea més que fer d’ermitans i enfilar-se a totes les ermites que han trobat pel camí.... això si, només han visitat les que estan damunt d’un puig; a les que se pot arribar a peu pla les han deixat de banda. També s’han pegat una bona panxada de quilòmetres els amics colombians. Han anat al ‘far’. Quan diuen que han anat al far vol dir que han anat a Formentor, es veu que els altres tenen una categoria menor. Però qui de veres ha omplit el rebost de quilòmetres ha estat en Joan Adrover, que ha fet una brevet particular de 200 com si res.
La resta ha optat per rutes més assequibles. La colla de Marratxí ha tirat cap a les carreteres des Pla, igual que el combo des Camp d’en Serralta i el team Mir o el clan Bordoy. En David Andrés ha preferit elegir com a destinació el Coll de Sóller. Entre els ‘retorns’ a les rutes hem pogut veure en Miquel Soler i en Toni Cañellas, així com en David Saturio i na Maite. I en Lluís Jardí, que ha iniciat el serial del necroturisme, és a dir, les visites a cementeris.