HEM TORNAT… 15.05.2021

Acabat l’estat d’alarma i amb l’autorització per fer activitats esportives a l’aire lliure amb grups de fins a 15 persones, el Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca hem recuperat les sortides oficials. Ja era hora!!!!
Hem estat 21 socis i per aquest motiu hem format dos grups, cadascun amb menys de 15 integrants (inclosos els convidats), que hem sortit a fer la mateixa ruta però des de dos punts diferents, així no hi havia possibilitat de coincidència a la carretera. La veritat és que ens faria moltes ganes poder rodar tots plegats, com fan altres grups, però també és cert que fa mal veure grups de més de 20, 30 i més rodant com si res en els temps de corren....
L’únic punt de trobada ha estat el berenar. Hem de donar les gràcies als amics del bar Bestard de Lloseta que, a més de bona cuina, sempre ens atenen de forma excel·lent i avui ens han preparat fins a sis taules de quatre per poder berenar amples i complint les mesures sanitàries.
Avui ningú ha parlat de distàncies, ni de pujades, ni de velocitat mitjana... el bessó de la majoria de les converses ha estat l’alegria i el bon ambient del retrobament amb companys que feia mesos que no veiem i amb els que no coincidíem a la carretera. Segur que la setmana que ve encara serem més.