GREGALADA 05.06.2021

La primera etapa del mes de juny ha semblat més pròpia d’un hivern que de les portes de l’estiu. D’entrada, pendents dels llocs webs especialitzats en predicció meteorològica per finalment decidir sortir a la vista de que el risc de pluja era molt petit i, en tot cas, per a partir del migdia. I així ha estat, les quatre gotes mal comptades que han caigut ho han fet arribant a casa. D’altra banda, la ventada, un gregal que en el tram entre Llucmajor i Randa i després fins a Montuïri, ens ha pegat de cara i amb força.
De nou, dos grupets i trobada al puig de Sant Miquel per compartir el berenar. La tornada, més tranquil·la, per Pina, Sencelles, Santa Maria i la carretera vella de Bunyola, amb moltes estones de vent favorable... fins a l’extrem d’estar a punt de prendre el vol.
Un dia més, molt bon ambient, bona participació, prop de 30, i una excel·lent adaptació dels nous socis. El millor exemple és en Harold Sierra, que ha demostrat la seva integració al grup mostrant que està disposat a lluitar per la classificació dels ‘parxes’ i ha estrenat aquesta prestigiosa competició.