COMENÇA L’ESPECTACLE 12.06.2021

Una vegada que anam agafant la forma, la millor manera de comprovar l’estat del personal és posar un test exigent, com és una pujada muntanyenca. Així, de pas, posam en marxa la tant disputada i estimada competició del premi de la muntanya. Comença l’espectacle.
Un detall interessant és que ningú no es vol perdre aquest espectable i per això avui hi ha hagut rècord d’assistents: 32 ferrerets a l’etapa, de bell nou en dos grups, fins al peu del puig de Santa Magdalena i després de la primera corba, escampadissa total.
No tots poden competir per ser el primer o la primera, però el que si feim tots és competir ‘a fuego’ per agafar el que tenim davant i passar-lo, o pitjar port perquè el que ens ve per darrera no ens agafi. La cosa és que avui en Perico Mir ha guanyat (l’any passat ja va prometre que enguany donaria canya), en un podi molt disputat i amb molt de nivell, per davant de n’Andoni, l’actual campió, i en Jeferson, que mai es rendeix. Fora de les medalles, el primer ha estat en Toni Cremades, guanyador de les dues anteriors edicions. Per darrera, guerra de guerrilles, amb en Carlos Zubía disputant els punts amb en Jorge i n’Óscar. Més enrere una processó, que ha tancat l’home que fa l’ombra més grossa.
La cosa promet i no ha fet més que començar. Després de berenar a la fresca (això vol dir dedins i amb aire condicionat en marxa) de s’Acústic de Llubí, tornada cap a casa amb una calorota ben pròpia de l’estiu a punt de començar. En definitiva, 90 km, rialles i a recuperar-se. Molts ja pensen en la pròxima etapa de muntanya.