Agraïment per la III Marxa Cicloturista Suzuki-Tecnicars

Aquest dissabte hem transformat la sortida oficial del Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca en la tercera edició de la Marxa Cicloturista Suzuki-Tecnicars, després que l’any passat s’hagués d’anul·lar per mor de la pandèmia. Ha estat un plaer poder formar un pilot de més de cent cicloturistes i reunir tants amics i coneguts, que a més ens han permès recaptar 1.700 euros que han estat lliurats a l’associació Tardor per finançar el seu menjador social, ara que tanta gent ho necessita cada dia.
La ruta ha estat la clàssica, amb la sortida per les carreteres de Bunyola i Sóller i la pujada lliure fins al coll d’Honor, on encara hem aprofitat algunes ombres. Després de l’avituallament i reagrupament, la tornada per Alaró, el camí vell de Muro, el coll des Pou i cap a la carretera de Sóller per tornar a la seu de Suzuki-Tecnicars.
Bon ambient i cap caiguda, que és el més important. I molta col·laboració de tots els participants en que tot anés bé, com ha estat dur posada la mascareta en tots els moments en que no es marxava en bicicleta i tenir cura de l’entorn en el moment de l’avituallament i no deixar fems.
Des del Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca volem agrair de tot cor l’assistència de tots els participants en unes dates complicades per la situació sociosanitària. Un agraïment sincer al soci Antoni Cañellas i també gerent de Suzuki-Tecnicars per estirar del carro com a patrocinador de la marxa. Igualment, reconèixer l’esforç d’altres empreses col·laboradores, com RIU, el Club del Subscriptor d’Última Hora, Massanella, Auxiliar de Aguas, Vicky Foods, ½ Milla, Rock FM, Fibwi i la FCIB. Donar les gràcies també a la Guàrdia Civil de Trànsit i la Policia Local de Palma i Bunyola per vetllar per la seguretat del pilot i a tota la plantilla de Suzuki-Tecnicars per la seva implicació.
I com no pot ser d’altra manera, un agraïment etern a tots els ferrerets (aquí també s’inclou el responsable de la Seguretat, Miquel Mesquida) que han participat d’una manera o altre aportat hores del seu temps lliure i feina perquè aquesta marxa hagi estat possible. Sense ells tot això no hagués estat possible. Moltes gràcies!!!