CARAPASSOS A 40º 24/07/2021

Al mateix temps que es corria la prova en ruta dels Jocs Olímpics de Tokio 2020/21, els amics ferrerets hem disputat la nostra etapa dels dissabtes. I al mateix temps que l’equatorià Richard Caparaz atacava les costes del Fuji per accelerar cap a la medalla d’or, dues dotzenes de ferrerets ens barallàvem amb el quilòmetre i 700 metres de la pujada al santuari de Santa Llúcia.
No compararem el podi del Japó, amb Carapaz, Van Aert i Pogacar amb el de Mancor de la Vall, amb n’Andoni, en Jeferson i en Perico.... El nostre no té tant de glamour però si s’assemblen en la competitivitat..... tothom a tota velocitat (la que pot cadascun) fins el darrer metre.
En definitiva, un dissabte amb un ruta de 85 km per Santa Maria, Biniali, Sencelles, Inca, Mancor de la Vall, Biniamar, Lloseta (bon berenar a Can Bestard, com sempre, i celebració de Sant Jaume amb cava a la salut d’en Jaume Nadal) i tornada per Binissalem i Santa Maria. A més del aplaudiments per la victòria olímpica d’en Carapaz, també recordarem l’etapa d’avui pels 40 graus que hem hagut de suportar a la tornada.