MARINA DE LLUCMAJOR 18/09/2021

Tot i la incerta previsió del temps, l’etapa d’aquest dissabte ha estat exitosa. No ens hem banyat i ens han sortit, en números rodons, 100 quilometrets a una mitjana d’entre 26 i 30, en funció dels trams lliures, un primer per les urbanitzacions de la costa de Llucmajor fins a sa Torre i un improvisat per als insaciables, que s’han marcat un altre tram contra-rellotge per tota la Marina de Llucmajor fins a arribar a la cruïlla amb el camí des Pressos.
No hem estat molts, manco de 20, i hem fet una ruta a ritme ‘alegre’ sortint per s’Arenal, Son Verí, el cap Blanc (bona vista amb el contrallum sobre Cabrera) i després cap a Llucmajor per la carretera de s’Estanyol i continuar cap a Algaida per Galdent.
Bon berenar i bon servei a sa Raval, com sempre que ens hi aturam, i, una vegada recuperats dels 70 km que duiem, tornada també rapideta cap a Palma per Santa Eugènia i es coll d’es Pou.
A destacar que en Jorge ja ha après a tirar del pilot a ritme constant i sense accelerar. Bravo Jorge!!!!!
I també ressenyar que avui, dos convidats però que són com a dos ferrerets d’adopció, que ens han acompanyat durant les darreres setmanes, s’han acomiadat de noltros fins a l’any que ve. Casualitat que sigui el mateix dia. En Gerardo, el papà del company David Andrés, torna cap a Colòmbia, i en Santiago, company de feina d’en Perico, també s’en torna cap a l’Argentina. Però s’han acomiadat com ja ho va fer en Schwartzenegger a Terminator: ‘Volveré’.