TARDOR AL COLL D’EN CLARET 25/09/2021

Primera sortida de la tardor i, com no podia ser d’altra manera, variabilitat i tot tipus de temps. A l’hora de sortir, quatre gotes, que no ens han fet enrere, durant la primera hora, boira i niguls. Després de berenar, un sol d’injustícia per a aquesta època de l’any i molta bascota.
On no hi ha variabilitat és a l’hora de pujar muntanyes. El podi d’avui al Coll d’en Claret per Esporles, tot i la sortida de cadena d’un dels aspirants, ha estat el que més s’ha repetit les darreres sortides. N’Andoni en pla triomfal, seguit d’en Jeferson i en Perico. Els tres següents, també els tres de sempre, encara que sovint s’alternen les posicions: Toni Cremades, Carlos Zubía i Jorge. I a prop, avui, dos que van agafant la forma: en Juanan i en David Saturio.
Després de baixar per Valldemossa, cap a s’Esgleieta, Santa Maria i Binissalem, amb aturada a s’Hotel de Binissalem per fer un bon berenar i celebrar l’aniversari del company Toni Cremades, cada dia més jove. Molts d’anys, Toni!!!
I després, tornada pel camí de Son Roig, Esporles i el coll des Pou, amb festival de punxades de na Bàrbara, que no se vol acomiadar de la presidència sense guanyar un trofeu més.
En definitiva, un bon dissabte de bicicleta, amb prop de 90 km, una mitjana decent, participació de més de 25 ferrerets, i molt bon ambient. Tant, que més de la meitat dels assistents han fet aturada a ses Palmeres per fer allò que en rugby diuen ‘el tercer temps’.