FAR DE SES SALINES 02/10/2021

Una de les rutes més espectaculars que podem fer per Mallorca és la del far de ses Salines. Ha tocat avui, un dia radiant, amb fresqueta de bon matí i caloreta suportable el migdia. Hi hem anat per s’Aranjassa, els camins de Son Marrano, es Palmer i dels Presos... per arribar desbocats fins al far, on hem coincidit amb els col·legues de la Unió Ciclista d’Alaró. Un goig per tots, però molt especial pels que hi han arribat avui per primera vegada... que han estat un quants.
Quan varen fer el far, allà per 1863, ja sabien on el posaven: al punt més meridional de l’illa i a un mirador extraordinari sobre el canal de Cabrera, avui farcit de barques pescant raors.
Un dissabte més, bona participació, 26 ferrerets, entre d’ells algunes reaparicions que han aguantat el ritme del grup com si res.... veritat Joan Adrover, Víctor i César?
Després de berenar bé a ses Salines (quina galtada que ens han pegat al bar Estallas!!), hem tornat pel camí des Palmer i s’Arenal. En resum i en números redons pels que han completat l’etapa: uns 125 km a una mitjana d’entre 26 i 28 km/hora. Un bon entrenament pels que aniran a la 312 i a Menorca. I pels altres, també.