XX VOLTA CICLOTURISTA INTERNACIONAL A MENORCA 31/10/2021

Una mica més tard del que és habitual i després d’un any sense, hem tornat a Menorca per fer allò que més ens agrada. Han estat tres dies de festa cicloturista, amb quilòmetres compartits amb companys, amics, coneguts i desconeguts, però tots amb la mateixa alegria i il·lusió. Enguany han estat tres dies amb tots els ingredients de la tardor menorquina, vent, pluja i sol. Tres dies de marxeta amb prop de 200 quilòmetres acumulats compartits amb la nostra campiona Mavi Garcia i l’ex professional Antoni Colom.
Enguany hi hem viatjat dotze ferrerets, molts repetidors i alguns debutants com na Sílvia i en Jeferson, que han gaudit com els que més i prometen tornar-hi.
De les tres etapes, tres moments per recordar:
- Divendres, una pomada a la cova d’en Xoroi.
- Dissabte, etapa èpica per mor de la pluja.
- Diumenge, l’ascensió a Monte Toro.
No hem estat el club amb més representació però sí dels que més s’han fet notar, fins i tot a l’hora rebre premis: Grup familiar més nombrós: 5 (el team Mir), guardó per 5 assistències a Perico Mir Mesquida, premi de millor escaladora F-55 per na Bàrbara Ferrer Estelrich i reconeixement al Club Ciclista els Ferrerets de Mallorca per la seva fidelitat a la Volta a Menorca durant aquestes primeres 20 edicions.
Un any més, bona organització per part de l’Associació Cicloturista de Menorca i del director de la volta, Arturo Sintes. Enhorabona i gràcies a tots ells. Tornarem!!!